Elena Gheorghe – nunta și botez, în acest weekend!

Apropo.ro / 06.07.2012, 13:00
Elena Gheorghe face ultimile pregătiri pentru nunta cu Cornel Ene, dar și pentru botezul fiului lor Nicholas. Află detalii despre nunta artistei.

Elena Gheorghe și Cornel Ene, în ziua în care s-au logodit (la biserică), alături de nașii Mihaela și Nicu Gheară

Elena Gheorghe și Cornel Ene se vor căsători religios în acest weekend. Atât nunta, cât și botezul fiului lor Nicholas vor avea loc la biserica Sfântul Spiridon din București. Sâmbătă va avea loc ceremonia pentru nuntă, iar duminică, pentru botez.

Petrecerea de nuntă se va desfășura în aceeași locație din Otopeni unde au petrecut și cuplul Cabral-Andreea Ibaka.

La nuntă au fost invitate peste 500 de persoane. Pentru o atmosferă de basm, în cort, Elena Gheorghe a comandat torțe, sfeșnice și foarte multe aranjamente florale din crini imperiali și trandafiri albi.

Elena Gheorghe a ales decorațiunile de interior, pe nuntă

Mesele și scaunele vor fi îmbrăcate în mătase cu broderie de dantelă de culoare ivoire.

„Meniul va fi o combinație între specialități franțuzești și fructe de mare, singurul preparat tradițional fiind sărmăluțele”, a declarat viitoarea mireasă.

Petrecerea de botez se va desfășura la un restaurant, unde toată lumea va petrece după tradițiile aromâne și vor asculta muzică machidonească. Nașii cuplului vor fi Mihaela și Nicu Gheară.

nunta elena gheorghe

Elena Gheorghe a pregătit două ținute vestimentare pentru eveniment: o rochie de mireasă „de prințesă”, iar a doua va fi una mai lejeră, ca de petrecere.

„Rochia pe care o voi purta la biserică va fi de basm, cu pene foarte fine și pietre prețioase, creată de unul dintre designerii mei preferați, Manuel Moța, un designer spaniel de tradiție”, spune Elena.

„Rochia de la petrecere va fi creată special pentru mine de fetele de la Atelierul Ersa. Corsajul este cusut manual cu pietre Swarovski și dantelă franțuzească, iar partea de jos va fi detașabilă tocmai pentru a pune în evidența dansul mirilor, care va fi de fapt un colaj de mai multe stiluri”, a declarat Elena.

Și domnișoarele de onoare vor avea ținute speciale. „Vor purta rochii în nuanța lavandei, dar modele diferite. Am cumpărat pentru ele toată colecția Anei Radu”, a mai povestit artista.

Mireasa va purta pantofi cu tocuri de 13 cm, creați de Mihai Albu. „Mihai Albu mi-a facut o pereche de pantofi speciali pentru dans, cu talpa antiderapantă pentru că, așa cum am spus, voi avea o coregrafie destul de complicată. Cu toate acestea, nu am renunțat la tocuri, care vor fi de 13 centimetri. Pentru biserică am optat pentru o pereche de pantofi Fendi”, a mai declarat cântăreața.