Elena Gheorghe, o mămică în devenire

De: Mioara Tronaru / 18.08.2011, 12:36
Elena Gheorghe, o mămică în devenire
Pentru Elena Gheorghe, vara aceasta a fost una plină de schimbări. S-a logodit, a rămas însărcinată, iar de curând a luat cu asalt topurile din străinătate.

Cum se pregăteşte artista pentru momentul când va deveni mămică de băiat şi ce surprize mai pregăteşte pe plan muzical, descoperiţi în rândurile de mai jos.

– Cine a compus piesa „Hot Girls” şi cum ai ales să colaborezi cu Dony?
„Hot Girls” este compusă de producătorul meu muzical, Laurenţiu Duţă,care iniţial a compus piesa pentru Dony, dar după finalizarea liniei melodice m-a sunat şi m-a întrebat dacă aş vrea să fac un featuring cu Dony pentru că piesa mi s-ar potrivi foarte bine. Am ascultat, mi-a plăcut foarte tare şi am bătut palma!

– Am văzut că filmarile au avut loc într-un cimitir de maşini. Cum a fost la filmări, cât au durat? Povesteşte-ne puţin…
.
Filmările au început dis-de-dimineaţă. Eu am filmat după-amiază, când termometrul arăta 37 de grade la umbră. Era îngrozitor de cald! Am purtat 4 outfit-uri foarte sexy.

– La filmarea clipului erai însărcinată. Spune-mi te rog cum te-ai simţit? A fost dificil din punctul ăsta de vedere?
La vremea respectiva eram însărcinată in 4 luni! M-am simţit foarte bine, am dansat, am filmat până la miezul nopţii. Nu au fost schimbări faţă de filmările clipurilor precedente.

– Cum te-a schimbat sarcina până acum? Eşti mai atentă la alimentaţie, mai faci sport?
Sarcina m-a schimbat în bine. Sunt mai fericită, mai împlinită, mănânc mai sănătos şi mă bucur de o sarcină uşoară, până acum cel puţin. Fac înot, bicicletă şi dansez. Mai tot timpul am poftă de morcovi, cireşe, mere verzi, nectarine, pepene. Carne nu prea pot mânca, dar în schimb peşte da! De două ori am fost până la Ramada Piteşti să mănânc Black cod de Alaska cu ierburi aromate, acolo unde există un bucătar care face minuni culiare. Vă recomand şi vouă!

– Până când vei mai merge la concerte?
Dacă va fi o sarcină ca până acum probabil până la 8 luni inclusiv, depinde doar de bebeluş…..el e şefu’.

– La ce proiecte noi lucrezi?

În curând voi intra în studio să înregistrez noul single şi probabil ceva surprize pentru sărbătoriilor de iarnă. Acum, pe perioada verii, suntem pe litoral, prin ţară şi prin Spania, unde se pare că „Disco Romancing” şi „Midnight Sun” sunt în mare vogă. Cu piesa „Midnight Sun” suntem numărul 1 în Olanda în momentul de faţă.

– Ştiu că ai o şcoală de dans şi un atelier de croitorie. Cum merg afacerile în această perioadă?

De şcoala de dans se ocupă mama şi nu o pot numi chiar afacere, iar atelierul îl folosim pentru costumaţiile noastre de scenă.
Andreea Tufan