Elena Gheorghe: „Pentru a da viata, orice moment e potrivit”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 26.09.2011, 15:38
Elena Gheorghe:
Elena Gheorghe a oferit un interviu, in exclusivitate revistei CSID, in care vorbeste despre sarcina si despre viitoarea nunta.

CSID: Cand te-ai gandit prima oara serios la o sarcina?

Elena Gheorghe: Intotdeauna am iubit copii si mi-am dorit sa devin mamica. Daca ma proiectam in chip de mama, ma vedeam undeva pe la 25-26 ani. Asa m-am imaginat de mica, iar acum am 26 de ani…

CSID: De ce tocmai acum a sosit momentul potrivit?

E.G.: Nu am programat nimic, a fost un dar pe care atat eu, cat si Cornel l-am primit ca pe o binecuvantare. Niciodata nu esti 100% pregatit sa devii parinte, dar in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, mi-am dat seama ca sunt pregatita! Pentru a da viata, orice moment e potrivit daca in cuplu exista iubire si intelegere.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

CSID: Cum a reactionat partenerul tau?

E.G.: Amandoi am fost surprinsi, emotionati… La prima vizita la doctor, el a fost cat pe ce sa lesine de emotie cand i-a auzit inima micutului. Cornel iubeste copiii si sunt convinsa ca va fi cel mai bun tatic din lume. E foarte interesat de evolutia sarcinii, de miscarile micutului, vorbeste mult despre el si despre cum va fi cand va veni pe lume.

Citeste interviul integral cu Elena Gheorghe, pe csid.ro!