Elena Gheorghe s-a ingrasat doar un kilogram de cand este insarcinata

Apropo.ro / 05.08.2011, 13:30
Elena Gheorghe s-a ingrasat doar un kilogram de cand este insarcinata
Cantareata Elena Gheorghe, insarcinata in cinci luni, a declarat ca a luat doar un kilogram in greutate, in aceasta perioada. Ea va naste un baietel.

Elena Gheorghe este o norocoasa. Aceasta aproape ca nu s-a ingrasat deloc pe parcursul celor cinci luni de cand este gravida. In tot acest timp, tanara nu a renuntat la cariera, si are viata la fel de agitata ca si inainte.

Elena este intr-o forma fizica de zile mari, tocmai de accea nimeni nu si-a dat seama ca ar fi insarcinata, iar acum ca se stie, aproape ca nu o cred apropiatii. Bebelusul, care va fi un baietel, se va naste la sfarsitul acestui an, iar anul viitor Elena si Cornel il vor boteza si se vor casatori religios.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

„Burta nu se vede, mai degraba par un pic balonata. Din aceasta cauza, multi prieteni ma intreaba: „Unde iti este burta? Chiar esti insarcinata?”, a declarat Elena pentru eNational.

Elena Gheorghe s-a logodit cu Cornel Ene, dupa sapte ani de relatie. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica din Clinceni, unde a fost prezent si tatal artistei printre preotii care au oficializat slujba.