Elena Gheorghe s-a relaxat la piscină, de ziua ei

Apropo.ro / 30.07.2012, 15:40
Elena Gheorghe s-a relaxat la piscină, de ziua ei
Elena Gheorghe aniversează, astăzi, 27 de ani. Este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional. De ziua ei, Elena s-a răsfațat la piscină!

Elena Gheorghe împlinește, astăzi, 27 de ani. Este o artistă celebră, o mamă fericită și o soție la care mulți bărbați visează.

În această perioadă are agenda plină de cântări, concerte, deplasări. Totuși, ziua de astăzi a început-o extrem de bine: la piscină!

Momentul de relaxare totală a fost surprins de aparatul de fotografiat, iar Elena a postat imaginea pe contul ei de Facebook, alături de un mesaj.

De ziua mea, răsfăț total! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje și pentru faptul că v-ați gândit la mine! Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! 🙂„, a scris Elena Gheorghe pentru fanii care îi sunt mereu alături.

De ziua ei, Elena își dorește o vacanță, fără prea mare tam-tam. „Nu știu ce mă așteaptă pentru că mi-a zis Cornel să nu-mi fac planuri. Cred că o să mă surprindă cu ceva. De obicei, îmi place să-mi fac ziua cu prietenii mei, cu familia mea, să ne simțim bine, să ne distrăm, dar ar fi foarte frumos dacă am pleca și noi câteva zile din țară sau nu neaparat din țară, undeva unde să ne mai liniștim puțin că a fost mult agitație„, spune Elena Gheorghe.