Elena Gheorghe va purta două rochii de mireasă

Apropo.ro / 28.06.2012, 14:27
Elena Gheorghe va purta două rochii de mireasă
Elena Gheorghe este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru doua dintre cele mai importante evenimente din viaţa ei: nunta şi botezul fiului său, Nicholas.

Artista a declarat că va avea o nuntă mixtă, în care tradiţiile româneşti se vor îmbina cu cele machedoneşti. „Va fi o nuntă tradiţională, în care vom încerca să îmbinăm toate obiceiurile. Vom avea un meniu tradiţional, din care nu vor lipsi sărmăluţele, friptura şi mai ales mieii la proţap, specifici nunţilor de machedoni”, a povestit ea.
Botezul micuţului Nicholas va fi oficiat chiar de tatăl artistei, care este preot. În ceea ce priveşte rochia de mireasă, pe care toată lumea aşteaptă să o vadă, aceasta va avea nu una, ci două. Elena a mărturisit că una dintre ele va fi „de prinţesă”, genul de rochie pe care o porţi o singură dată-n viaţă, iar cealaltă, pe care o va purta la petrecerea de după cununie, va fi la fel de specială, dar ceva mai lejeră. „Rochia pe care o voi purta la biserica va fi de basm, cu pene foarte fine şi pietre pretioase, creată de unul dintre designerii mei preferaţi, Manuel Mota, un designer spaniol de tradiţie. Corsajul este cusut manual cu pietre Swarovski şi dantela franţuzească, iar partea de jos va fi detaşabilă tocmai pentru a pune în evidenţă dansul mirilor, care va fi de fapt un colaj de mai multe stiluri”, a declarat Elena Gheorghe.
Petrecerea de după va avea loc la Ambasad’Or, unul dintre cele mai selecte locuri din capitală, acolo unde Elena şi Cornel aşteaptă o multime de invitaţi. „Mama are 9 fraţi, tatal meu este machidon, aşa că va fi din start o nuntă cu destul de mulţi invitaţi. Numărul exact îl vom şti însă abia la final”, a mai adaugat Elena Gheorghe.