Elena Ionescu, ex Mandinga, a născut un băieţel – FOTO

De: Cristiana Trifu / 03.08.2018, 15:56
Elena Ionescu, ex Mandinga, a născut un băieţel - FOTO
Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei.

Artista a dat naştere unui băieţel. Din cauza unor probleme de sănătate, solista a fost nevoită să nască prin cezariană.

„O să nasc prin cezariană, nu pot naşte natural pentru că am făcut o operaţie la ochi şi doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă şi că este pe propria mea răspundere. Îţi dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuşi o operaţie. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână şi jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore’, a declarat recent Elena Ionescu, care a ale să îşi numească băieţelul, Răzvan.

„Elena e ok, e la terapie intensivă. Am fost, am vorbit cu ea, a spus că vrea să plece acasă. Ăla mic e ok şi el. L-am văzut în treacăt. Prima oară m-am uitat, n-am ştiut dacă-i al meu, dacă nu-i al meu. Mă întrebau pe urmă câte kile are, ce înălţime. Mi-a zis doamna asistentă 2,900. N-am mai auzit nimic, am rămas acolo, a început să şi plângă. Urmează, acum, când se duce acasă. Toată ziua va sta la terapie intensivă. Îl cheamă Răzvan şi ne gândim mai departe. S-ar putea Răzvan Andrei, dar ne mai gândim’, a spus Dragoş Răzvan Stanciu, soţul Elenei Ionescu, la Antena Stars.

Elena de la Mandinga, poze interzise minorilor!

Elena de la Mandinga şi-a arătat zonele intime FOTO

Elena de la Mandinga, cu sânii la vedere pe litoralul românesc!

Alesul inimii sale este un cunoscut model şi manechin pe nume Dragoş Răzvan Stanciu, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-un film.