Elena Ionescu, ex Mandinga, pregăteşte botezul băieţelului său. A ales naşii

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 14:54
Elena Ionescu, ex Mandinga, pregăteşte botezul băieţelului său. A ales naşii
Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. A devenit mămică de băieţel, iar viaţa ei s-a schimbat complet.

Elena de la Mandinga, poze interzise minorilor!

Elena de la Mandinga şi-a arătat zonele intime FOTO

Elena de la Mandinga, cu sânii la vedere pe litoralul românesc!

Alesul inimii sale este un cunoscut model şi manechin pe nume Dragoş Răzvan Stanciu, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-un film.

„A trecut o lună de când am născut, dar am făcut sport. Am născut prin cezariană şi se pare că dacă ai un corp care reacţionează bine, poţi face sport.  Am avut în plus vreo 11 kilograme şi mai am vreo 2-3 kilograme de dat jos acum, ar trebui să mă tonifiez. Este foarte bine în rolul de mămică, dar este foarte obositor. Viaţa de artist presupune multe, am avut concerte, am plecat, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că a avut cine să mă ajute cu copilul. Am mers la sală cu patru zile înainte să nasc, am făcut ceva uşor. Alăptez şi depindem unul de altul, sunt cu bagajul după mine mereu. Mi s-a schimbat viaţa în bine, nu am bonă, dar la un moment dat, voi lua o bonă. L-am plimbat pe copil din prima săptămână. La două săptămâni de la naştere, mi-am reluat activitatea. Mi s-a refăcut foarte repede organismul, dar cele mai grele zile au fost în spital, trei la număr.

Părinţii mei stau mai la distanţă, dar părinţii lui Dragoş ne ajută atunci când am un concert, o emisiune. Te sperii primele zile, pentru că nu prea ştii ce să-i faci, toată lumea îţi dă sfaturi.
Va veni şi botezul, în curând. Am ales şi naşii, Adina de la Heaven şi Glance, totul este aranjat, peste o lună. Copilul seamănă cu amândoi” a spus Elena Ionescu, la „Agenţia VIP’.