Elena Matei a părăsit competiția „Survivor România”; Show-ul rămâne lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 23.02.2022, 10:01
Elena Matei a părăsit competiția

Ediția de marți seară a show-ului „Survivor România”, care a adus și o nouă eliminare, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:00.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10,8 puncte de rating și 31.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4,2 puncte de audiență și 11,9% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români au urmărit competiția, iar în minutul de aur, la ora 20:50, peste 2,8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Cea mai surprinzătoare și dificilă săptămână la Survivor a ajuns la final. Au fost câteva zile de-a lungul cărora provocarea probelor nu a mai fost tot ce îi apăsa pe concurenți. Câte un membru din fiecare tabără se afla la distanță, în Exil, și resimțea până și lipsa micilor condiții existente pe insula care acum le este casă.

Marți seară, Elena Matei s-a văzut nevoită să accepte înfrângerea și să părăsească competiția. ”Sunt uimită, nu-mi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba așa cum credeam. Am primit multe palme de la viață”, au fost ultimele cuvinte ale Războinicei înainte ca drumul ei să se oprească la Survivor România.

Următoarea ediție a show-ului va avea loc duminică, de la ora 20:00, apoi competiția va putea fi urmărită luni și marți, de la 20:30. Până atunci, spectatorii pot revedea momentele favorite pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro TV