Elena Merişoreanu, despre povestea de iubire cu năbădăi dintre ea şi soţul ei: ”M-a înşelat şi m-am gândit la divorţ”

Apropo.ro / 01.06.2018, 15:58
Elena Merişoreanu, despre povestea de iubire cu năbădăi dintre ea şi soţul ei: ”M-a înşelat şi m-am gândit la divorţ”
Ediţia de astăzi, 1 iunie, a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, este una specială în care telespectatorii, atât cei mari, cât şi cei mici, vor avea parte de o mulţime de surprize.

Două cântăreţe foarte cunoscute şi îndrăgite, Elena Merişoreanu şi Minodora, vin în platoul emisiunii pentru a împărtăşi propriile poveşti de dragoste.

Elena Merişoreanu are o căsnicie de 43 de ani cu soţul său Viorel, dar susţine că putea să aibă alt drum în viaţă, pentru că se putea căsători cu un ambasador. Relaţia lor poate fi un exemplu de devotament şi susţinere, rar întâlnit azi: „Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie, minte! Eu şi soţul meu avem o relaţie frumoasă, dar au fost şi probleme. M-a înşelat şi m-am gândit la divorţ. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le ţin minte şi astăzi: «Să destrami este foarte uşor, să construieşti e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun şi singurul tată al fetelor noastre, aşa că am depăşit. Un singur sfat le dau femeilor, lăsaţi-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-şi vede de familie şi de copii, în clipa aia îl laşi fără regrete. Altfel… te mai gândeşti!”, spune Elena Merişoreanu care le va avea alături de ea şi pe nepoatele ei.

Şi Minodora are o poveste de dragoste cu năbădăi, pentru că, după cum chiar ea recunoaşte, este foarte geloasă. Minodora şi Liviu s-au cunoscut în anul 2005. După patru ani de relaţie, timp în care Liviu a devenit managerul şi partenerul de scenă al Minodorei, cei doi s-au căsătorit. Au avut nunta în 2009 şi tot în acelaşi an, în luna septembrie au devenit părinţi.

„Am fost dintotdeauna capricioasă, răsfăţată, am fost învăţată să fie numai cum vreau eu. Cred că dacă nu l-aş fi găsit pe Liviu, care să mă accepte aşa, aş fi rămas singură pe viaţă! Eu sunt foarte geloasă, iar în ultima vreme pe Liviu cred că l-a înnebunit Dumnezeu. Era mai cuminte înainte. Acum cântăm pe la terase, trec fete frumoase aranjate şi văd cum îi fuge capul aşa. Îmi vine să dau cu microfonul după el!”, se destăinuie Minodora.
Poveştile celor două artiste, felul cum ele gestionează problemele în căsnicie, dar şi alte multe surprize, telespectatorii vor putea să le afle astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida.