Elena Merişoreanu, operată de urgenţă. Ce spun medicii?

Redacția / 30.07.2018, 12:38
Elena Merişoreanu, operată de urgenţă. Ce spun medicii?
Elena Merisoreanu trece printr-o adevarata drama. In urma cu doua saptamani, cantareata de muzica populara a avut mari probleme la corzile vocale si a fost nevoita sa si opereze.

 

“Acum vreo doua saptamani, a inceput calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, si dupa primul program, mi s-a facut rau! Am inceput sa tusesc si ma durea gatul ingrozitor! Nu mai puteam sa respir si nici sa vorbesc! Ca un facut, nu am mai mai apucat sa ma urc pe scena, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata! Toata lumea si-a facut probleme pentru mine. Am fost transportata imediat la o clinica din zona, unde am si primit un tratament care sa ma repuna cat de cat pe picioare, sa pot sa ajung la Bucuresti. Am avut corzile vocale rupte in totalitate pe partea stanga! Ce sa-i faci, asta este boala noastra, a artistilor, sa fim afectati la gat! Ar trebui sa nu o iau ca pe un cosmar, dar, fara exagerare, asa este!” a povestit artista in varsta de 70 de ani, la Kanal D.

Elena Merişoreanu are o căsnicie de 43 de ani cu soţul său Viorel, dar susţine că putea să aibă alt drum în viaţă, pentru că se putea căsători cu un ambasador. Relaţia lor poate fi un exemplu de devotament şi susţinere, rar întâlnit azi: „Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie, minte! Eu şi soţul meu avem o relaţie frumoasă, dar au fost şi probleme. M-a înşelat şi m-am gândit la divorţ. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le ţin minte şi astăzi: «Să destrami este foarte uşor, să construieşti e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun şi singurul tată al fetelor noastre, aşa că am depăşit. Un singur sfat le dau femeilor, lăsaţi-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-şi vede de familie şi de copii, în clipa aia îl laşi fără regrete. Altfel… te mai gândeşti!”, spunea Elena Merişoreanu.