Elena şi CRBL – Oficial… familia Andreianu!

De: Cătălina Matei / 22.09.2008, 00:00
Elena şi CRBL - Oficial... familia Andreianu!
În toamna trecută, în culisele show-ului ”Dansez pentru tine” de la PRO TV, se înfiripa o nouă poveste de dragoste. CRBL s-a lăsat cucerit de coregrafa sa şi, pînă la primul sărut, n-au trecut decît cîteva săptămîni. Între timp, Elena a primit inelul de logodnă, aşa că cei doi se pregătesc de nuntă... în stilul anilor ’30!

”Ne este bine şi neoficial! Nu-mi fac planuri, pentru că Dumnezeu hotărăşte ce e bine pentru mine. Deocamdată, sînt fericit, am pe cine iubi, are cine să mă iubească! Asta e cel mai important!”, ne declara CRBL în urmă cu cîteva luni. Între timp, i-a luat iubitei un inel de logodnă, a cerut-o de nevastă şi, în cîteva zile, vor deveni un cuplu oficial, cu acte-n regulă la Starea civilă.

Pe 28 septembrie, ce doi vor semna cu numele Andreianu în faţa primarului din Piteşti. Cum s-a întîmplat? ”Aşa am simţit. Din momentul în care Elena mi-a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie, am decis să şi facem nunta. Ce să mai aşteptăm… Şi dacă spunea «nu»?! Nu m-am gîndit niciodată la varianta asta!”, se amuză CRBL… uşor speriat. ”Cînd simţi că persoana de lîngă tine e marea iubire, de ce nu?!”, ne explică Elena.

Ceremonia religioasă va avea loc pe 1 noiembrie, la Biserica Sfîntul Spiridon Nou, iar naşi vor fi Ecaterina şi Dumitru Stoian, prieteni apropiaţi: ”I-am ales pe ei pentru că sînt un cuplu la fel ca şi noi. Dumitru – român, iar Katia – rusoaică. Şi au două fete gemene. Aşa că… sper să se ia! Îmi doresc chiar şi tripleţi, sănătoşi să fie!”, afirmă artistul. Mult mai ponderată, Elena îşi doreşte şi ea copii, cînd o vrea Dumnezeu. ”Din doi dansatori, poate iese un matematician!”, se amuză viitoarea doamnă Andreianu.

Băuturi pe reţetă

Felicitările, masa şi dansul vor avea loc la Buftea. Nu pe platoul emisiunii ”Dansez pentru tine”, ci într-un cort special amenajat. ”Petrecerea de nuntă va fi o secvenţă dintr-un film, un capitol întreg mai bine zis. Anii ’30 reprezintă tema nunţii, cu perioada de prohibiţie. Asta nu înseamnă că nu se va consuma alcool la nuntă. Băuturile alcoolice se vor elibera… numai pe bază de reţetă!”, glumeşte CRBL.

Şi ţinutele mirilor se vor ”asorta” cu anii ’30. Dacă Elena şi-a găsit rochia de mireasă în două zile, CRBL mai are de căutat. Nu pentru că nu-şi găseşte costumul dorit, ci pentru că nu are timp. Pregătirile pentru turneul Simplu îi ocupă tot programul. Aşa că nunta a rămas în grija logodnicei, care a renunţat să fie alături de el în turneu pentru a se ocupa de eveniment. Asta nu înseamnă că dansul a rămas pe plan secund, căci Elena este coregrafă şi predă atît la şcoala de dans a lui CRBL cît şi la cea a lui Mihai Petre.

Şi invitaţii se vor îmbrăca în stilul anilor ’30, iar domnişoarele de onoare, două prietene de la Chişinău şi iubita lui Dragoş – fratele lui CRBL, vor avea ţinute speciale. În acelaşi timp, CRBL va fi încadrat de trei cavaleri de onoare: Smiley, un prieten foarte bun şi fratele său. Cît despre furatul miresei… ”V-am spus că totul este un capitol dintr-un film!”. Prin urmare, s-ar putea să vedem mireasa furată de gangsteri.

Iar cine fură mireasa… ”Aşa cum îşi aşterne, aşa doarme! Aviz amatorilor!”, avertizează viitorul mire. ”Va mai fi o petrecere de nuntă şi la Chişinău, cu toate rudele Elenei, pe care nu le putem aduce în România, la nuntă. E mai greu cu viza! Iar la Chişinău se va consuma vodcă şi vin! Fără reţetă!”, promite CRBL. Şi valsul miresei va fi unul mai special, în ton cu tema! Indiferent dacă va fi un tango sau un charleston, ori poate un quick step, dansul mirilor va avea o coregrafie specială.

Peripeţii cu inelul de logodnă

Vă mai amintiţi de coregrafiile pline de giumbuşlucuri pe care Elena şi CRBL le-au prezentat la “Dansez pentru tine”?! Ei bine, nici cererea în căsătorie nu a fost una obişnuită. Hotărît să-şi ceară iubita de nevastă, CRBL şi-a luat cumnatul şi a mers la magazinul de bijuterii ”sub acoperire”. Adică s-a prefăcut că îşi ajută viitorul cumnat să aleagă inelul de logodnă pentru sora lui. ”Am intrat, ne-am dus la vînzătoare şi i-am zis: . În acelaşi timp, i-a sunat telefonul, iar cumnatul nu ştia cum să răspundă… căci i se vedea verigheta! Pînă la urmă, noastră a fost deconspirată”. În ce fel a fost ”ambalat” inelul de logodnă? Elena îşi dorea o pisicuţă. Prin urmare, a şi primit-o, de la iubitul ei, care a prins de zgardă şi inelul de logodnă. Astfel, birmaneza Masanea s-a transformat într-o cerere în căsătorie!

O mireasă tinerică

Elena a ajuns în România în urmă cu doi ani. După ce a dat bacalaureatul la Chişinău, a ales să-şi termine studiile la Bucureşti. Acum, este studentă la Universitatea româno-americană, la Economia turismului intern şi internaţional. A practicat dansul sportiv de mică, însă în România nu şi-a găsit un partener. În urmă cu un an, cînd a ajuns coregrafă la ”Dansez pentru tine”,

Elenei nici prin gînd nu-i trecea să rămînă în România. Să se căsătorească… nici atît. Însă nu se ştie niciodată de unde sare Cupidon! Astfel, a apărut CRBL, iar planurile s-au schimbat în totalitate. Pe 14 octombrie, împlineşte 22 de ani, iar atunci va fi deja doamna Andreianu. După nuntă, speră să se mute la casa lor, iar luna de miere încă nu a fost stabilită. Probabil, după ce se va termina turneul Simplu, cei doi vor fugi într-o săptămînă de miere, undeva cu mult soare.

Un turneu şi un film… Simplu!

Pe 19 septembrie, trupa Simplu a dat startul unui turneu prin ţară cu totul special. ”Istoria dansului” are la bază un concept original semnat Simplu şi Marius Moga. Pe lîngă trupa de stand-up comedy Deko, alături de CRBL, Smiley, Piticu’, Francezu’ şi Omu’ Negru, vor apărea pe scenă Napoleon Bonaparte, Lenin, Vlad Ţepeş şi Cezar.

În premieră, băieţii de la Simplu vor cînta, pe lîngă cele mai cunoscute piese ale lor, şi piese de pe viitorul album. Iar la sfîrşitul anului, PRO TV va difuza ”Un film Simplu”, o producţie MediaPro Pictures. ”Este un film la care lucrăm de foarte multă vreme şi care prezintă o zi din viaţa trupei Simplu. Astfel, noi ne jucăm propriile roluri, foarte uşor modificate, iar prietenii noştri apropiaţi apar şi ei în producţie: Măruţă, Moga, Laura Cosoi… Chiar şi Ţînţărică, adică Andreea – puştoaica pentru care am concurat la în sezonul trecut”.

 

Stilist: Eniko Szanto
Make-up: Lăcrămioara Matei
Hair: Steluţa Marin