Elena Udrea, printre cele mai puternice cinci femei ale lumii (Poze)

Apropo.ro / 02.11.2011, 09:38
Ministrul Turismului Elena Udrea a realizat un pictorial inedit pentru revista Tabu: a intrat in pielea a cinci dintre cele mai puternice femei din lume printre care Cleopatra, Madonna si Eva Peron.

Elena Udrea apare in editia de noiembrie a revistei „Tabu”, coordonata de Dan Silviu Boerescu (aka Bucatarescu).. Ministrul Turismului a precizat ca a acordat un interviu „foarte viu” revistei, alaturi de un pictorial care o infatiseaza in cinci dintre cele mai puternice personalitati feminine din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Madonna si Margaret Thatcher.

Elena Udrea

Elena Udrea/Jackie Kennedy

Elena Udrea a scris pe blogul personal despre aparitia in revista, mentionand ca a pozat in cinci dintre cele mai puternice personalitati feminine din istorie.

Elena Udrea

Elena Udrea

„Despre asta si despre felul in care poti ramane femeie chiar creandu-ti o cariera am vorbit intr-un interviu pe care l-as cataloga drept foarte viu, acordat revistei TABU, al carei nou numar apare maine. Ca sa fac putin teasing, alaturi de interviu, veti gasi si un mic pictorial cu mine pozand in cinci dintre cele mai puternice personalitati feminine din istorie. Pentru ca tot se intreaba unele tabloide cum as arata bruneta, aveti ocazia sa vedeti maine in TABU. Bonus: Puteti vedea o galerie foto cu „Making of”-ul pictorialului din TABU”, a scris ministrul Turismului pe blog.

Pictorialul a fost realizat de fotograful Dragos Cristescu si stilistul Adi Popescu, machiajul de Dana Argesan, iar coafura de Camelia Negrea.

Citeste mai multe detalii despre pictorialul Elenei Udrea, pe Mediafax