Elena Udrea, revoltată: „Deşi ne plângem de ani buni …continuăm să fim proşti”

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 12:55
Elena Udrea, revoltată: „Deşi ne plângem de ani buni ...continuăm să fim proşti”
Elena Udrea este foarte revoltată şi a ţinut să-şi spună oful pe o reţea de socializare pentru toţi prietenii din mediul virtual.

După ce a citit un articol de pe site-ul agrointel.ro, intitulat: Roşiile care nu se strică au invadat supermarketurile. Iată dovada că mâncăm legume de plastic, Elena Udrea a scris următoarele:

„Deşi ne plângem de ani buni că în România mâncăm preponderent legume din import, continuăm să fim proşti ori rău intenţionaţi: birocraţia împiedică accesarea fondurilor europene, iar legislaţia este împotriva producătorilor români şi în sprijinul importatorilor. Iar şefii agriculturii se lamentează ei înşişi mai tare decât cumpărătorul neputiincios în faţa raionului cu roşii din hypermarket!!! Domnule ministru, vedeţi că abia acum, în mijlocul lunii mai aţi dat drumul la ceva programe cu finanţare europeană, nici măcar la toate! Ceea ce înseamnă că aţi compromis şi anul 2016! Iar pentru depozitele de legume spre exemplu, care ar ajuta comerţul cu produse româneşti şi ar stimula producătorii mici şi medii, încă nu s-a deschis finanţarea…”, a postat Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Zecile de comentarii pe care le-a primit de la cei din mediul virtual nu au fost prea plăcute. De exemplu cineva îi răspunde:” Cât ai fost la putere nu te preocupa aşa ceva.” sau, altcineva: „e uşor să criticaţi acum pe alţii, cât timp dumneavoastră n-aţi făcut nimic cât aţi fost la putere. ”