Elena Udrea vrea să devină mamă

Apropo.ro / 21.05.2012, 11:30
Elena Udrea vrea să devină mamă
Fostul ministru Elena Udrea a declarat că își dorește să devină mamă, însă nu prea are timp pentru viața personală.

Elena Udrea, 39 de ani, și-a exprimat public dorința de a rămâne însărcinată, dar trebuie să își mai facă timp pentru viața personală.

„Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poți să te înhami la asta decât în momentul în care ești sigur că poți să o faci foarte bine și când ai foarte mult timp la dispoziție. Cred că este momentul”, a spus Udrea.

Elena Udrea si Dorin Cocos

Elena Udrea și Dorin Cocoș

„Mai plâng de emoție, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoționată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viața mea profesională nu am plâns niciodată”, a mai declarat Udrea.

Elena Udrea a făcut cununia civilă cu Dorin Cocoș, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani.

„Soțul meu (Dorin Cocoș – n.r.) a aranjat în așa fel încât să ne căsătorim exact în ziua în care am împlinit 30 de ani. Toată copilăria mi-am dorit să-mi petrec ziua de naștere la soare. Eu sunt o mare iubitoare de căldură, de mare, chiar dacă nu știu nici acum să înot. A ales un consulat aproape de o destinație de soare și plajă, așa că la ora 11.00 ne căsătoream la New York, iar la ora 18.00 eram deja la Miami, pe plajă”, a povestit Elena Udrea pentru Tabu.

Dorin Cocoș are un fiu, pe Alin Cocoș, dintr-o căsnicie anterioară.