„Eleva lui Mazăre”, goală pe Facebook

De: Mia Nicolescu / 06.04.2014, 13:00
Mădălina Pamfile, tânăra care s-a lansat în showbiz după ce a fost surprinsă în compania primarului Radu Mazăre, a postat pe Facebook câte fotografii în care apare fără sutien pe ea.

După două apariții în Playboy, câteva relații cu fotbaliști, de unul dintre aceștia fiind tăiată cu cuțitul pe mână, o tentativă de sinucidere și numeroase defilări în lenjerie intimă, Mădălina Pamfile a ales să se retragă din peisajul monden.

A avut o relație de mai bine de un an cu fotbalistul Claudiu Belu-Iordache, pentru care s-a mutat în Timișoara, renunțând astfel la viața de noapte din Capitală. Între timp cei doi s-au despărțit și se pare că tânăra s-a consolat repede cu un alt jucător de fotbal.

Deși nu s-a mai afișat în lume, Mădălina Pamfile a știut să se păstreze în amintirea fanilor, dar și a presei, cu ajutorul contului de Facebook.

Bruneta este foarte activă și păstrează legătură cu prietenii săi virtuali, postând aproape zilnic fotografii cu ea, mai mult sau mai puțin cuminți. 

De curând, ea a făcute publice două imagini făcute de un fotograf profesionist, în care apare fără sutien. De dragul vremurilor bune…

GALERIE FOTO

Mădălina Pamfile

„Frumoasă și sexy”, „Cea mai sexoasă”, „Superbă”, „Super corp”, „Ce ar mai fi de spus”… sunt doar câteva dintre comentariile primite de frumoasa brunetă, însoțite și de sute de Like-uri.