Elevii bucureșteni nu se duc mâine la școală

De: Marian Andrei / 25.03.2013, 16:26
Elevii bucureșteni nu se duc mâine la școală
Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din Capitală, marți, din cauza avertizărilor meteo de ninsori și viscol.

Având în vedere avertizările și atenționările meteorologice cod galben și de cod portocaliu caracterizate prin ninsori abundente, zăpadă puternic viscolită și troienită, temperaturi scăzute – de la nivelul municipiului București, în intervalul 25 -26 martie și recomandările Instituției Prefectului Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din Capitală, marți, 26 martie 2013, informează ISMB.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Cursurile vor fi reluate, în program normal, miercuri, 27 martie, iar orele de marți, 26 martie, vor fi recuperate, prin replanificare, până la sfârșitul anului școlar, a mai precizat Inspectoratul

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două avertizări, una cod portocaliu, valabilă marți, între orele 4.00 și 14.00, și o alta cod galben, care va intra în vigoare luni seara, la ora 20.00.

Potrivit meteorologilor, codul galben care va intra în vigoare luni, la ora 20.00, vizează Bucureștiul și județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeș, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj, Caraș-Severin, Sibiu, Brașov, Covasna și Vrancea.

Marți, de la ora 04.00 până la ora 14.00, Capitala și județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeș și Olt vor fi sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol.