Eli și Alex Mica au lansat „Nu mai cred în tine” (Videoclip)

De: Dragos Tanase / 22.03.2015, 11:00
Eli și Alex Mica au lansat
Ce se întâmplă când își unesc forțele doi artiști cu milioane de vizualizări pe YouTube? Super-colaborare pentru single-ul "Nu mai cred în tine".

Single-ul „Nu mai cred în tine” este colaborarea dintre Eli, cunoscutul artist timișorean și Alex Mica, autorul unuia dintre cele mai de succes piese internaționale lansate de un artist roman, „Dalinda”, cu peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Nu mai cred în tine” este povestea unei relații eșuate, în care cuvintele frumoase se transformă în reproșuri, iar personajele trec prin mai multe stări emoționale, de la dragoste la frustrare, neputința și chiar ura.

O coproducție Cat Music și Voices Media, piesă „Nu mai cred în tine” este compusă de către Eli și Alex Mica, iar videoclipul piesei a fost regizat de către Ioana Gomoi.

„Eu sunt prieten cu Alex, ne știm de foarte mult timp și suntem din același oraș, Timișoara. Astfel că această colaborare a venit de la sine… Totul a decurs natural. Nu a fost nimic forțat, nu am căutat o rețetă, am făcut ce am simțit. Mi-a plăcut mult refrenul lui Alex și am decis să îl ‘imbrac’ cu o poveste interesantă”, declară Eli.

Colaborarea cu Alex Mica este al 5-lea videoclip lansat de către Eli în mai puțin de un an, după succesul obținut alături de Oana Radu, cu piesa „Tu” (peste 18 milioane de vizualizări pe youtube, locul 1 în topurile radiourilor din România și 2 nominalizări la Romanian Music Awards la categoriile „Best New Act” și „Best Dance Song”), dar și după single-ul „Spune”, cu peste 4 milioane de vizualizări în câteva luni de la lansare.