Eli şi Alex Mica lansează videoclipul piesei „Nu mai cred în tine”

Apropo.ro / 21.03.2015, 07:00
Eli şi Alex Mica lansează videoclipul piesei
Ce se întâmplă când îşi unesc forţele doi artişti cu milioane de vizualizări pe YouTube? Super-colaborare pentru single-ul "Nu mai cred în tine".

Ce se întâmplă când îşi unesc forţele doi artişti cu milioane de vizualizări pe YouTube? Super-colaborare pentru single-ul „Nu mai cred în tine”.

Single-ul „Nu mai cred în tine” este colaborarea dintre Eli, cunoscutul artist timişorean şi Alex Mica, autorul unuia dintre cele mai de succes piese internaţionale lansate de un artist roman, “Dalinda”, cu peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube.

“Nu mai cred în tine” este povestea unei relaţii eşuate, în care cuvintele frumoase se transformă în reproşuri, iar personajele trec prin mai multe stări emoţionale, de la dragoste la frustrare, neputinţa şi chiar ura.

O coproducţie Cat Music şi Voices Media, piesă „Nu mai cred în tine” este compusă de către Eli şi Alex Mica, iar videoclipul piesei a fost regizat de către Ioana Gomoi.

“Eu sunt prieten cu Alex, ne ştim de foarte mult timp şi suntem din acelaşi oraş, Timişoara. Astfel că această colaborare a venit de la sine… Totul a decurs natural. Nu a fost nimic forţat, nu am căutat o reţetă, am făcut ce am simţit. Mi-a plăcut mult refrenul lui Alex şi am decis să îl ‘imbrac’ cu o poveste interesantă”, declară Eli.

Colaborarea cu Alex Mica este al 5-lea videoclip lansat de către Eli în mai puţin de un an, după succesul obţinut alături de Oana Radu, cu piesa “Tu” (peste 18 milioane de vizualizări pe youtube, locul 1 în topurile radiourilor din România şi 2 nominalizări la Romanian Music Awards la categoriile “Best New Act” şi “Best Dance Song”), dar şi după single-ul “Spune”, cu peste 4 milioane de vizualizări în câteva luni de la lansare.