Eli şi Oana lansează radio-edit-ul piesei „Spune”

De: Nicoleta Nicolae / 17.11.2014, 11:11
Eli şi Oana lansează radio-edit-ul piesei
După lansarea pe YouTube a long-edit-ului “Spune”, colaborarea dintre Eli şi Oana, cei doi artişti lansează varianta radio a single-ului “Spune”, alături de Cat Music.

“Nu am avut în plan să realizăm un radio-edit al acestei piese, dar reacţiile pline de entuziasm ale ascultătorilor şi sutele de mesaje primite în care oamenii ne întrebau când pot asculta piesă pe radio, ne-au determinat să facem acest lucru”, declară Eli.

Compus de către Eli şi Oana, single-ul “Spune” transpune în versuri şi note a poveste de dragoste trăită de către Eli şi este o continuare a piesei “Hey”. Producţia muzicală este realizată de către Costin Milon, iar videoclipul piesei a fost filmat în Timişoara şi este regizat de către Ionuţ Trandafir (Tranda Film).


Ascensiunea lui Eli a început prin colaborarea cu producătorul muzical George Hora şi lansarea pieselor “Hey”, “Vara rece”, “Studenta”, cu milioane de vizualizări pe YouTube, piese ce au fost difuzate în heavy-rotation de radiourile şi televiziunile din România.