Eliminare! Dorian Popa, nevoit să părăsească ”Ultimul Trib” din motive medicale – FOTO

De: Cristiana Trifu / 23.09.2018, 17:04
Eliminare! Dorian Popa, nevoit să părăsească ”Ultimul Trib” din motive medicale - FOTO
Primul duel din ”Ultimul Trib”, difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20.00, la Antena 1, a avut un deznodământ dramatic pentru Dorian Popa, care a fost nevoit să iasă din competiţie din motive medicale. Crocodilii şi Cameleonii nu au scăpat însă neafectaţi de această decizie!

Situaţia Cameleonilor în Madagascar a fost din rău în mai rea! După ce primul joc pierdut i-a trimis pe insula pustie, jocul de Nominalizare i-a adus în ipostaza de a trimite şi un om la Duel. În ciuda intenţiei echipei de a nominaliza un concurent puternic, pentru a avea şanse să câştige lupta, iar echipa să rămână în formulă completă, Gabriela s-a autopropus, după o dispută cu partenerul său de cuplu, Silviu Geandră. ”Noi când am plecat de acasă, am plecat o echipă. El are nişte hibe, iar când am plecat de acasă l-am rugat să se abţină. Ca sportiv am încredere în el, dar ca partener nu mai am”, a declarat aceasta, supărată că nu i s-ar fi permis să participe la unele probe, dar şi că acesta ar fi arătat interes pentru o altă fată din echipă – Oana Dedeu. Coechipierii i-au făcut însă pe plac, astfel că Gabi devenit primul duelist din ”Ultimul Trib”.

Următorul Duelist a fost stabilit de un nou joc, dintre Lemuri şi Crocodili. Vedetele au început cu un minus după ce Dorian Popa s-a accidentat la genunchi la jocul cu perne, însă după ce a văzut despre ce este vorba în probă, Dorian a decis că poate participa şi îşi poate ajuta echipa. ”Gândul meu era numai la ce pot să fac să nu îmi trag echipa în groapă! Şi atunci am zis să merg la probă, să fac ce pot să fac, iar dacă oricum îi trag în jos, să mă nominalizeze pe mine! M-am rugat cu tot sufletul să fie un joc la care să pot ajuta”, a explicat Dorian decizia sa.
Jocul care i-a dat acestuia posibilitatea să concureze a fost însă unul foarte greu pentru ceilalţi Lemuri – legaţi la ochi, aceştia au parcurs un traseu în zig-zag şi au aruncat cu mingi la ţintă. Deznădământul le-a adus însă tuturor lacrimi în ochi:. ”Rămâi cu noi, gata!”, a strigat eliberat Ionuţ Iftimoaie, după ce a aflat că echipa sa a câştigat. Bucuria lor a mai făcut însă o victimă în rândul Lemurilor. În învălmăşeala de îmbrăţisări, Paula Chirilă a fost lovită la un ochi, iar particule de nisip i-au zgâriat retina.

În acest timp, Crocodilii se certau aprig şi încercau să găsească un ţap ispăşitor pentru eşecul care i-a obligat să nominalizeze un om la Duel, iar fotbalistul Daniel Chiriţă a arătat din nou cu degetul către Neli. ”Când ea greşeşte, pierdem toţi!”, a spus acesta. Discuţiile au continuat şi la vilă, unde taberele s-au împărţit rapid însă, iar în timp ce Alex Filip a sugerat că ar putea merge el la Duel, pentru a fi sigur de victorie, colegii săi l-au descurajat, iar în cele din urmă cea votată a fost Ioana Şulea. ”Eu sunt mai retrasă decât ei, probabil că par un copil printre ei şi simt diferenţa mare de vârstă”, a spus aceasta.

Întorşi în sat, Lemurii au început să pregătească masa de seară care a fost ”achitată” de Daniela Crudu în servicii de înfrumuseţare. ”Le-am făcut unghiile, mani-pedi! Eu pot să îmi deschid aici un salon de masaj, spa. Sunt fată descurcăreaţă, chiar dacă au râs ei că am cărat după mine fardurile şi că am avut bagajul mare”, a glumit Daniela, care a mers mai departe şi le-a dat pe vecinele sale cu ruj, fard, parfum şi cremă. Drept recompensă, acestea au început să îi arate vedetei cum să gătească scoici. ”Te pregăteşte de parcă vrea să fie soacră”, a glumit Sorana. Până la finalul serii, al doilea Lemur a plecat la spital – în timp ce Dorian a rămas internat pentru investigaţii suplimentare, Paula a fost şi ea dusă la medic pentru a i se curăţa ochiul accidentat.

Pe insula pustie, Cameleonii au avut parte de o seară tensionată, cu Gabi care a stat retras şi a refuzat şi să mănânce. ”Vreau să plec acasă!”, a continuat aceasta să le spună colegilor săi. Cu multe emoţii, Gabriela şi Ioana au pornit în ziua următoare la Duel, însă niciuna nu ştia la ce să se aştepte şi nici măcar nu ştiau împotriva cui vor lupta. ”Nici nu ştiam dacă au câştigat Sportivii sau Lemurii, mă uitam după brăţări, să văd cine poartă una la mână”, a mărturisit Gabriela, în timp ce Crocodilii au recunoscut faptul că după ce au văzut cu cine se va duela Ioana, s-au relaxat puţin.

Înainte însă ca Duelul să înceapă, Dorian Popa a revenit lângă echipa sa direct de la spital, pe targă. ”În primul rând, nu aş vrea să existe cumva ideea că cineva încearcă să simuleze ceva. E foarte rău ce am aflat de la doctor şi trebuie să fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-aş vrea să mai risc şi să păţesc ceva care mă va afecta pe termen lung. Din păcate eu trebuie să plec repede să mă vindec, n-aş pleca niciodată ca un laş, dar dacă aş mai rămâne acum ar fi doar o dovadă de prostie şi inconştienţă… Mor de ciudă, am plâns toată seară că trebuie să plec, dar nu se mai poate”, a spus Dorian şi şi-a desfăcut atela arătând tuturor genunchiul său rănit, care se umflase considerabil. Vizibil afectaţi, colegii săi de echipă au izbucnit în lacrimi, în timp ce Crocodilii şi Cameleonii au încercat şi ei să îl încurajeze şi l-au susţinut în decizia sa de a-şi proteja sănătatea. ”E clar că am pierdut un coechipier foarte bun şi puternic”, a mărturisit şi Paula. 

”În ciuda faptului că e sportiv şi e puternic, Ionuţ e o fire sensibilă şi normal că a izbucnit în lacrimi”, a remarcat şi Daniela Crudu.
Ca urmare a acestei decizii, Ioana şi Gabriela au fost anunţate că nu vor mai intra la Duel, având în vedere că o persoană a fost deja eliminată. Deşi iniţial Crocodilii şi Cameleonii s-au bucurat enorm, vestea dată de Octavian Strunilă i-a lovit imediat: Lemurii, care au câştigat proba cu o zi înainte şi nu ar fi trebuit să aibă o eliminare în echipă, au primit dreptul de a alege una dintre cele două dueliste pentru a o integra în grupul lor. ”După o lungă şedinţă, am hotărât să o lăsăm pe Gabriela alături de partenerul ei. Vreau să le mulţumesc Sportivilor pentru acest cadou frumos şi puternic. A dat dovadă de spirit de sacrificiu şi a fost dispusă să îşi pună la bătaie prezenţa ei în Ultimul Trib pentru binele echipei”, a anunţat Ionuţ Iftimoaie.  
Cum se vor descurca cele trei triburi în continuare şi cum va fi primita Ioana Şulea în echipa vedetelor, telespectatorii pot vedea în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brot