Elisabetta Canalis, noua cucerire a lui Clooney

Apropo.ro / 05.08.2009, 23:55
Elisabetta Canalis, noua cucerire a lui Clooney
În ultima vreme, George Clooney îşi petrece tot mai mult timp în Europa, mai precis în Italia. Se vede treaba că nu degeaba şi-a luat casă lîngă lacul Como, în provincia Lombardia, căci priveliştea… face toţi banii.

Celebrul burlac de 48 de ani n-a hoinărit prea mult timp singur pe motocicletă, că şi-a găsit repede o parteneră de drum. El a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere superbe de origine italiană, pe nume Elisabetta Canalis.

În vîrstă de 30 de ani, Elisabetta a făcut carieră ca actriţă şi vedetă de televiziune şi este cunoscută pentru pictorialele sale incendiare apărute în presa din peninsulă, dintre care cel mai cunoscut este calendarul realizat pentru revista “Max” în 2003.

Chiar dacă, la capitolul relaţii amoroase, Elisabetta Canalis concurează umăr la umăr cu George Clooney, ea se declară mult mai selectivă în ceea ce priveşte alegerea partenerilor: “Am devenit mai pretenţioasă cînd vine vorba să aleg cu cine să mă întîlnesc.

Înainte, totul era doar o joacă, dar acum nu vreau să-mi mai pierd timpul cu relaţii nepotrivite. Aş vrea să am alături un om lîngă care să mă simt bine, alături de care să-mi găsesc liniştea. Oricum, iubitul meu va trebui să împartă patul şi cu Piero” (cîinele ei din rasa Doberman Pincher pitic).

Dacă dăm curs acestor declaraţii apărute în “People”, Clooney pare să-i fi căzut cu tronc italiencei. Rămîne de văzut dacă şi Clooney a ajuns la concluzia că a venit vremea să se mai cuminţească.