Elita politica ucraineana pregateste uciderea lui Timosenko

Apropo.ro / 14.12.2007, 10:48
Elita politica ucraineana pregateste uciderea lui Timosenko
Elita politica din Ucraina planuieste sa o ucida pe Iulia Timosenko, liderul blocului politic omonim, a declarat un membru al partidului Rusia Unita.

Elita politica din Ucraina planuieste sa o ucida pe Iulia Timosenko, liderul blocului politic omonim, a declarat un membru al partidului pro-Kremlin Rusia Unita, relateaza agentia de presa UNIAN, in pagina electronica.

Afirmatia vine din partea lui Serghei Markov, membru al partidului Rusia Unita si liderul Institutului de Cercetari Politice. Potrivit acestuia, gradul de criminalitate din mediul politic ucrainean este atat de crescut incat uciderea Iuliei Timosenko nu ar fi o surpriza.

"In prezent nimeni nu se stie daca Iulia Timosenko va primi postul de premier, dar in cazul in care are succes, aceasta ar incerca sa distruga toata elita politica, pentru a-si impune propria putere. Si nu se stie daca ea este un Putin al Ucrainei, capabil sa unifice tara si sa stabilizeze situatia in Ucraina, sau un (Mihail) Saakasvili al Ucrainei, care sa rezolve criza", a observat cercetatorul politic.