Elizabeth Hurley arata excelent la 46 de ani, in costum de baie!

Apropo.ro / 12.12.2011, 14:30
Actrita Elizabeth Hurley arata mai bine ca niciodata! Ea a dezvaluit secretul propriei siluete, in cadrul unui interviu.

La 46 de ani Elizabeth Hurley arata execelent! Intr-un interviu pentru revista Zest, fumoasa actrita care are un fiu in varsta de 9 ani a dezvaluit secretele siluetei ei impecabile.

„Odata ce am implinit 40 de ani a trebuit sa fac mai multe eforturi sa arat mai bine. Abia atunci am realizat cat de usor mi-era sa fac asta cand eram mai tanara.”, a spus Elizabeth in interviu.

Unul dintre secretele prin care se mentine in forma este un orar sanatos de somn: „Pe la 20 de ani aratam binisor cu doar 3 ore de somn pe noapte. Acum arat groaznic daca nu dorm cel putin dublu. Tot asa, pe vremea aia puteam sa traiesc cu cafea, tigari si chipsuri, dar daca fac acelasi lucru acum, timp de cateva zile, ma simt si arat oribil!”.

Elizabeth Hurley, sexy in bikini

O alta modalitare prin care fostul fotomodel isi pastreza silueta e un regim regulat de exercitii fizice, dar recunoaste ca uneori ii este foarte greu sa il respecte. „Ma chinui sa raman slaba pentru ca inca vreau sa arat bine in bikini, dar e mai greu sa fiu motivata in anotimpul rece. Ma infofolesc si incerc sa ma plimb in fiecare zi cu cainii, iar uneori ma fortez sa alerg putin – dar urasc asta. Imi plac la nebunie Pilates si yoga, dar, din nou, sunt mai motivata sa le fac primavara si vara.”

Elizabeth Hurley si logodnicul ei, Shane Warne

Eliazbeth spune ca nu-si impune restrictii in dieta, dar ca se bazeaza doar pe alimente organice. „Nu mananc aproape niciodata ceva dintr-o conserva sau dintr-un pachet. Imi place mancarea gatita in casa si sunt convinsa ca daca mananci mancare procesata te ingrasi. Daca te gandesti bine, o prajitura de casa are doar patru ingrediente: unt, oua, zahar si faina, dar daca te uiti la ingredientele de pe ambalajul unei prajituri de magazin pot fi de 4 ori mai multe – si majoritatea ingredientelor respective nu le vrei in corp”, a mai spus frumoasa englezoaica.