Ellen DeGeneres este susţinută de soţia sa, Portia de Rossi, în scandalul care implică cel mai popular show TV din America

De: Andra Voiculescu / 06.08.2020, 14:24
Ellen DeGeneres este susţinută de soţia sa, Portia de Rossi, în scandalul care implică cel mai popular show TV din America
Show-ul lui Ellen DeGeneres a cunoscut unele dintre cele mai proaste evaluări din istoria sa de 17 ani – potrivit Daily Mail - deoarece prezentatoarea, în vârstă de 62 de ani, continuă să fie afectată de acuzaţiile unui mediu de lucru toxic.

Potrivit The Wrap, vizionarea show-ului Ellen pare să fi scăzut puternic pe fondul afirmaţiilor şocante de intimidare, rasism şi hărţuire sexuală la locul de muncă.

Show-ul este acum în mijlocul unei anchete interne a companiei-mamă WarnerMedia.

Marţi s-a anunţat că Ellen va reveni pentru a găzdui cel de-al 18-lea sezon al emisiunii sale, în ciuda unor celebrităţi care susţin că Sean Hayes, Kristen Bell, Melissa McCarthy şi Jennifer Aniston au fost luate în considerare să o înlocuiască.

O sursă apropiată de emisiunea „Ellen DeGeneres Show” a declarat că „nimeni nu intră sau nu preia” pe măsură ce continuă ancheta privind acuzaţiile, relatează NBC News.

DeGeneres a declarat că nu este în măsură să „fie deasupra tuturor” cu îndatoririle sale de gazdă şi a delegat „altora să îşi facă treaba aşa cum ştiau că voi dori”.

“În mod cert, unii nu au făcut-o. Asta se va schimba acum şi mă angajez să mă asigur că acest lucru nu se va mai repeta … Învăţ, de asemenea, că oamenii care lucrează cu mine şi pentru mine vorbesc în numele meu şi mă reprezintă greşit şi asta trebuie să se oprească”.

Ea a adăugat: „Ca cineva care a fost judecat şi aproape a pierdut totul pentru că sunt doar cine sunt, eu am înţeles cu adevărat şi am o compasiune profundă pentru cei care sunt priviţi diferit, sau trataţi pe nedrept, nu sunt egali sau – mai rău – ignoraţi. Să cred că oricare dintre voi a simţit aşa ceva este îngrozitor pentru mine”.

În urma afirmaţiilor, multe vedete au ieşit în apărarea publică a lui Ellen, inclusiv Scooter Braun, DJ / muzician Samantha Ronson şi soţia sa, Portia de Rossi.

Soţia lui Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, le mulţumeşte fanilor că au „stat” alături de ele, pe fondul scandalului. Actriţa, în vârstă de 47 de ani, a postat luni, pe Instagram, mesajul: „I stand by Ellen”.

Ea a descris postarea: „Pentru toţi fanii noştri … vă vedem. Vă mulţumim pentru suport.’

Hashtag-urile ei au continuat să trimită acelaşi mesaj: #stopbotattacks, #IStandWithEllenDeGeneres, #IStandByEllen şi #IstandByEllenDeGeneres.

Portia, care este căsătorită cu Ellen de 12 ani, a mai adăugat şi „#bekindtooneanother”, aşa cum DeGeneres îşi încheie fiecare episod al emisiunii sale.

 

Sursa foto: Instagram/PortiadeRossi