Ellen Degeneres și Portia De Rossi divorțează? Ba nu divorțează!

De: Carmen Ulian / 16.04.2014, 16:45
Ellen Degeneres și Portia De Rossi divorțează? Ba nu divorțează!
În timp ce Ellen DeGeneres spune că mariajul ei cu Portia de Rossi merge extraordinar de bine, presa scrie despre un posibil divorț între cele două.

Revista americană Star scrie despre faptul că Portia de Rossi s-a mutat deja din casa în care locuia împreună cu Ellen, în Los Angeles.

Mai mult, crizele de gelozie ale lui Ellen au făcut-o pe Portia să ajungă la capătul răbdării. Aceasta din urmă s-a plâns că Ellen o ținea închisă în casă și că este obsedată că dacă ar părăsi-o și-ar găsi un iubit bărbat.

Ellen și Portia sunt împreună de 5 ani de zile, iar presa mai scrie că Ellen s-a săturat și ea de faptul că de Rossi flirtează mereu cu alte femei la evenimentele la care merge. Ellen o bănuie de infidelitate.

Pentru a face lumină în acest caz, Ellen a mers în emisiunea lui Jimmy Kimmel: „Am citit despre divorțul nostru. Suntem amândouă triste. Nici nu ne-am fi gândit la așa ceva. Eu consider că este ridicol să scrii așa ceva. Suntem fericite împreună, iar singurul nostru motiv de divorț este despre care dintre noi o iubește mai mult pe cealaltă. Suntem acum mai îndrăgostite ca niciodată„.

Nu este pentru prima dată când revista Star lansează astfel de afirmații care pun pe jar personajele în cauză, dar și pe admiratorii acestora.