Ellen Page, cea mai tanara castigatoare a Oscarului?

Apropo.ro / 08.02.2008, 12:28
Ellen Page, cea mai tanara castigatoare a Oscarului?
La doar 21 de ani, Ellen Page are sanse sa devina cea mai tanara castigatoare a Premiului Oscar, pentru ,,Cea mai buna actrita intr-un rol principal".

La doar 21 de ani, Ellen Page interpreta rolului principal din comedia "Juno", un adevarat succes de box office in Statele Unite, are sanse reale sa devina cea mai tanara castigatoare a Premiului Oscar, pentru ,,Cea mai buna actrita intr-un rol principal”. Filmul, care poate fi vizionat de vineri si in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City Timisoara si Cinema City Iasi a mai fost nominalizat si la alte trei premii Oscar, cel putin la fel de importante, pentru ,,Cel mai bun film”, ,,Cel mai bun scenariu” si ,,Cel mai bun regizor”.

,,Nu m-am asteptat niciodata la asa ceva. A fost o surpriza grozava sa fiu nominalizata alaturi de niste adevarate doamne ale cinematografiei, precum Cate Blanchett, Julie Christie, Marion Cottilard si Laura Linney”, a declarat de curand Ellen Page.

Deopotriva aclamat de critica si de public, "Juno" s-a bucurat de incasari spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari. Cititi mai multe despre film pe Apropo.ro