Ellie White, 10 concerte în Europa!

Apropo.ro / 04.04.2012, 11:53
Ellie White, 10 concerte în Europa!
Ellie White se pregăteşte pentru trei luni de drumuri dese prin Europa. Artista care a lansat de curând videoclipul piesei “Sete de noi”, atât în limba română, cât şi în engleză, are agenda de concerte încărcată. Pe lângă spectacolele din ţară, Ellie va pleca într-un mini turneu prin Europa.

De la sfârşitul lunii aprilie şi până la începutul verii, românca va susţine 10 concerte în Italia, Spania şi Franţa. Se pare că printre patronii cluburilor s-a dus vestea succesului pe care Ellie White l-a avut în ultimele luni în Italia.

Ellie WhiteCântăreaţa a fermecat mii de oameni prezenţi în cluburile din Torino şi Milano, cu un super show.
Se pare că cererea de concerte externe a fost generată şi de mediatizarea videoclipurilor „Power of love” şi „Forever mine”, acesta din urmă fiind varianta în engleză a hitului „Sete de noi”.
„Anul trecut, organizatorii concertelor din Italia ne-au spus că Ellie va avea o primăvară încărcată de spectacole peste hotare. Şi chiar asta se întâmplă acum”, declară Doru Tincă, managerul şi logodnicul lui Ellie.
Cererea de concerte vine din partea unui lanţ de cluburi care aparţin unor oameni de afaceri care au fost prezenţi la concertele pe care Ellie le-a avut în Italia.