Ellie White a născut o fetiţă! Iată ce nume a ales artista!

De: Nicoleta Nicolae / 02.06.2015, 13:00
Ellie White a născut o fetiţă! Iată ce nume a ales artista!
Artista a născut azi o fetiţă. Bebeluşul a venit pe lume prin operatie de cezariană, are 52 de centimetri, cântăreşte 3,370 kg şi va purta numele Alexis Maria.

Este cel de-al doilea copil al artistei cu logodnicul ei, managerul Doru Tinca, dupa Mihai, baietelul lor ce a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012.

„Sunt fericit. Alexia Maria este sanatoasa si frumoasa. Elena a avut o sarcina si o nastere usoara, fara probleme. Abia asteptam sa o aducem acasa”, a declarat Doru Tinca, la scurt timp dupa venirea pe lume a fetitei.

Saptamana trecuta, Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, a realizat ultima sedinta foto inainte de nastere, postata pe blogul ei, www.elliewhite.ro . Artista a ales rochii pictate manual, din materiale fluide, pastelate, in ton cu sensibilitatea si eleganta de care a dat dovada de-a lungul carierei sale.

 „Ambele sarcini au reprezentat pentru mine perioade frumoase, incarcate de emotii. Si spre finalul primei sarcini, acum doi ani si jumatate, si acum am realizat cate o sedinta foto. Am vrut sa am amintire aceste momente cu totul speciale, pline de emotii”, a declarat artista.

Bebelusul a avut parte de investigatii complexe, iar imediat dupa nastere i s-au recoltat celule stem. Kit-ul de recoltare Biogenis achizitionat de vedeta include si prelucrarea unei portiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea si extragerea celulelor stem, purificare ADN mama si copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, si un pachet de 101 teste genetice.

Probele obtinute din sangele din cordonul ombilical vor fi inregistrate si supuse procesului de criogenare treptata. Stocarea celulelor stem se face in criotancuri la -196 grade Celsius in vapori de azot lichid.

La maternitatea MedLife Grivita Ellie White a nascut si prima oara, pe 28 noiembrie 2012, cand l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil.