Ellie White a născut prin cezariană un băieţel de 3,760 kg!

Apropo.ro / 29.11.2012, 11:23
Ellie White a născut prin cezariană un băieţel de 3,760 kg!
Ellie White este fericita mămică a unui băieţel perfect sănătos. Artista a fost aseară supusă unei operaţii de cazariană la o clinică privată din Capitală, în urma căreia a adus pe lume un băieţel cu greutatea de 3,760 kg şi lungimea de 50 de cm.

Doru Tincă, logodnicul şi managerul artistei, i-a fost alături şi a asistat la naştere în sala de operaţie.
„Termenul iniţial al naşterii era undeva între 5 şi 9 decembrie. In ultimele zile, Ellie s-a simţit relativ bine, aşa că nu anticipăm ce avea să se întâmple. Ieri am fost la controlul săptămânal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus că micuţul nu mai are răbdare şi că este timpul să vină pe lume. In doar o oră, Ellie avea să fie în sala de operaţie. Totul s-a petrecut ameţitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!”, declară Doru Tincă.

Ellie White si iubitul ei
Ellie White a fost supusă unei operaţii de cezariană şi a adus pe lume, în jurul orei18.20, un băieţel perfect sănătos, pe care îl va boteza Mihai. Micuţul s-a dovedit a fi foarte gălăgios, fapt pentru care artista a şi glumit atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe: „Cred că va ajunge tenor când va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie în ochi.

Ellie White
Pe întreaga perioadă a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesională intensă. După succesul înregistrat de hitul „Sete de noi”, artista a filmat un videoclip în Malta, pentru piesa „Ziua mea”, pe când era însărcinată în patru luni, şi a susţinut zeci de concerte până în luna a opta de sarcină. In tot acest timp, solista a a avut o perioadă prolifica din punct de vedere creativ. A compus o serie de piese pe care le va inregistra în curând în propriul studio.
Ellie White va reveni pe scenă la finalul acestui an, pentru concertele de Crăciun şi Revelion.