Ellie White a petrecut cât pentru trei

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 12:00
Ellie White a petrecut cât pentru trei
Artista a organizat aseară o mică petrecere alături de prieteni, vedete şi bloggeri din România. Motive a avut destule!

Ellie şi-a sărbătorit aseară ziua de naştere, lansarea blogului www.elliewhite.ro, cât şi lansarea cafelei care îi poartă numele, un sortiment de calitate adus din îndepărtata Ethiopia.

Printre invitaţi s-au aflat şi Ileana Badiu, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu din trupa Amadeus şi Florin Grozea. Cu toţii au felicitat-o pe solistă pentru blogul său personal, au răsfăţat-o cu cadouri cu ocazia zilei sale de naştere şi au savurat cafeaua Ellie White de la The Coffee Factory, un sortiment cu totul special adus tocmai din Ethiopia.

Artista a ales să poarte o rochie neagră, realizată de Ana Novic şi pictată manual de Vera Holoştencu.

Evenimentul a reprezentat şi lansarea oficială a blogului www.elliewhite.ro, iar, cu această ocazie, printre invitaţi s-au aflat şi câţiva dintre cele mai cunoscute nume din blogosfera autohtonă.

„A fost o seară încărcată cu energie bună. Nu mi-am mai serbat ziua de naştere în acest mod, cu mulţi invitaţi, de trei ani de zile. M-am bucurat să am alături atât de mulţi oameni minunaţi. Am preferat să ne întâlnim la The Coffee Factory pentru că este un loc cald, intim, unde, pe lângă faptul că bei cea mai bună cafea din Bucureşti, poţi urmări şi concerte live. Le mulţumesc tuturor pentru că împreună am făcut din seara respectivă una de neuitat”, declară Ellie White.