Ellie White a sărit în ajutorul Andreei Marin

De: Nicoleta Nicolae / 30.03.2012, 10:00
Ellie White a sărit în ajutorul Andreei Marin
Ellie White s-a alăturat evenimentului iniţiat de Andreea Marin Bănică şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa şi s-a transformat, pentru o seară, în manechin.

Artista a defilat pe podiumul dintr-un club din Regie într-o rochie din mătase şi tul realizată de Mirela Stelea, creaţia urmând să fie licitată.
Ellie a urcat emoţionată pe scenă şi s-a declarat bucuroasă de faptul că are ocazia, prin simpla ei prezenţă, să ajute copiii nevoiaşi.

Ellie White„Fac lucrul acesta decât pentru simpla mulţumire sufletească. Este o bucurie enormă pentru mine să ajut atât copii, cât şi oameni mai în vârstă pentru diferite cauze şi răspund de fiecare dată cu ‘da’ la cerinte de genul acesta”, a declarat Ellie White.
Andreea Marin s-a declarat încântată de modestia frumoasei cântăreţe, în condiţiile în care se bucură de succes internaţional şi ar fi avut motive să îşi vadă de programul încărcat.

Cele două frumoase vedete brunete s-au fotografiat în culise deschizând uşile pentru viitoare colaborări.
Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o şcoală de lângă Bucureşti.