Ellie White are succes la arabi

Apropo.ro / 29.06.2012, 11:32
Ellie White are succes la arabi
Insarcinata in patru luni, Ellie White e inca activa! Artista a intrat în topurile muzicale din mai multe ţări printre care: Dubai, Mexic, Spania sau Portugalia şi se gândeşte chiar la un turneu în ţările arabe. Intre timp însă, are o nuntă de planificat.

– Ellie, cu ce piesă eşti acum în promovare şi ce mai pregăteşti pentru această vară?
Piesa ” Sete de noi” este în promovare în acest moment în România, iar în străinătate am în promovare varianta ei în engleză, „Forever mine” care a intrat în topuri în Dubai, Mexic, Spania, Portugalia şi multe alte ţări.

– Cum merg concertele?
In ultima vreme am străbătut ţara în lung şi- n lat. Am avut mai multe concerte şi în străinătate, chiar a trebuit să amânăm câteva din cauza că erau prea multe concerte confirmate în Romania, dar le-am reprogramat pentru toamna…

Ellie White– Am înţeles că eşti în topuri în Dubai. Te-ai gândit să pleci într-un turneu în ţările arabe?
Piesa „Sete de noi”, varianta în limba engleză a fost semnată la o casă de discuri şi a intrat direct în top 20 la cel mai important radio din Dubai. Am discutat cu managerul meu, Doru Tincă şi cu casa de discuri Roton pentru a pregăti un turneu în ţările arabe, însă programul meu permite asta numai anul viitor.

– Te căsătoreşti anul viitor. Ai început să-ţi cauti deja rochia de mireasă?
Intr-adevăr plănuim de câţiva ani o nuntă şi ne-am hotărât ca anul viitor să fie cu noroc. Visez la rochia mea de mireasă şi la cum va fi nunta de când eram mică… De ceva vreme mă tot gândesc şi desenez ceea ce mi-aş dori, însă nu m-am hotărât exact unde o voi lucra. In momentul acesta lucrez cu Mihaela Drafta, Mirela Stelea, Cosmina Englizian, dar mă gândesc şi la o rochie de la un designer din străinatate. Poate Vera Wang? Imi doresc o nuntă în care să îmbinăm tradiţionalul cu modernul şi mai ales să petrecem o seară de neuitat alături de toate rudele şi prietenii dragi.

-Văd că ai ceva proiecte, dar la o vacanţă în vara asta nu te-ai gândit?
Vom merge la Disneyland, am mai fost acum doi ani la Paris, însă pentru că era iarnă nu am reuşit să vizitez parcul de distracţii. Abia aştept!

Dana Popa