Ellie White caută nume pentru fetiţa ei! Ce variante i-au sugerat fanii!

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2015, 08:00
Ellie White caută nume pentru fetiţa ei! Ce variante i-au sugerat fanii!
Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Ellie White şi logodnicul ei, Doru Tinca, sunt în căutarea numelui fetiţei lor, ce va veni pe lume la începutul lunii iunie.

Cum decizia se dovedeşte a fi destul de dicilă, artista a decis să le ceară fanilor ei ajutorul. Astfel, a publicat un post pe blogul ei, www.elliewhite.ro, prin care îşi roagă admratorii să îi ofere o mână de ajutor şi să îi spună ce nume ar merita să ia în calcul pentru cel de-al doilea copil al său.

“Contează pentru voi dacă numele are o însemnătate, dacă este nume de Sfânt sau doar un nume la modă? Acum când mai sunt aproape două luni şi o voi ţine în braţe pe prinţesa mea mică, nu ne-am hotărât la numele ei… Este într-adevăr o decizie dificilă, care, într-un fel sau altul, îi va marca viitorul”, a scris artista pe blog.

Solista şi-a încurajat fanii să îi lase un comentariu şi pe pagina ei de Facebook prin care să îi spună ce nume ar fi demne de luat în calcul. A urmat astfel o avalanşă de propuneri: Alessia, Maria, Anastasia, Daria, Ilinca, Maria, Sofia, Lucia, Maria, Rebecca, Sarah, Andreea, Adriana, Diana, Corina, Cristina, Violeta, Mihaela, Raluca, Eva, Vanessa, Beatrice, Patricia, Eleonor, Amira sunt doar câteva din sutele de variante primite.

Ellie White pregăteşte să lanseze în această vară, după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, un nou album şi un turneu naţional.