Ellie White, clip de 15.000 de euro, filmat pe un vulcan!

De: Mioara Tronaru / 17.08.2011, 12:30
Ellie White, clip de 15.000 de euro, filmat pe un vulcan!
Peisaje superbe, culoare şi o pasională poveste de iubire reprezintă ingredientele celui mai nou videoclip semnat Ellie White, la piesa ”The Power of Love”, compusă de Laurenţiu Duţă.

Filmările au avut loc în Sicilia, la începutul lunii august, iar Elena – Ellie White – şi echipa regizorului Alex Ceauşu au filmat vreme de cinci zile în luxoasa staţiune Taormina, dar şi pe vulcanul Etna.

„M-am îndrăgostit de Sicilia în timpul filmărilor. Taormina este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut până acum, iar filmările pe Etna au fost o adevărată aventură. Ne-am trezit dimineaţa, la ora 05.00, pentru a ajunge pe Etna, acolo unde am admirat răsăritul şi am filmat întreaga zi printre roci vulcanice”, declară Ellie White, fosta membră a trupei DJ Project, a cărei voce este, în prezent, Giulia Anghelescu.

Clipul spune o poveste de iubire ai carei protagonişti sunt Ellie şi modelul italian Geraldo Antonini, care a defilat pe catwalk pentru branduri celebre precum Versace, Emporio Armani, Dolce&Gabbana sau Frankie Morello.

„Clipul spune o poveste de iubire perfectă, care se întâmplă într-un cadru mirific. Este acea poveste de amor la care visează orice femeie. Cred în iubire şi în puterea ei, mai ales în momentele grele ce apar în viaţa oricui”, mai spune Ellie.

În timpul filmărilor, Elena alias Ellie White a purtat patru ţinute, accesorii vintage cumpărate din târguri de la Paris şi o curea Versace care a costat 1.200 de euro. Costul total al clipului ajunge la 15.000 de euro. „Am fost o echipă de şase persoane şi am stat în Sicilia aproape o săptămână, în cel mai luxos hotel din Taormina, Ashbee, acolo unde o camera porneşte de la 300 de euro pe noapte. Câteva cadre au fost filmate chiar într-una dintre camerele acestui boutique-hotel”.

Clipul „Power of Love” este regizat de Alex Ceauşu, producţia este semnată de Ador Media şi Doru Tinca, iar responsabil de postproducţie este Cristi Smărăndoiu. Alexandra Comănici este responsabilă de partea de make-up, iar stilista lui Ellie White a fost Maria Andrei.