Ellie White face îngheţată bio! Iată reţeta!

De: Nicoleta Nicolae / 19.07.2015, 12:00
Ellie White face îngheţată bio! Iată reţeta!
Ellie White îi pregăteşte băieţelului ei, Mihai, îngheţată bio, făcută acasă din ingrediente naturale. Artista este foarte atentă să le ofere membrilor familiei sale produse de calitate, care nu le pun în pericol sănătatea, şi le împărtăşeşte fanilor ei, pe blogul său, reţeta de îngheţată preferată de aceştia.

„Am folosit doar ce fructe aveam prin casă şi in jurul casei (avem 4 vişini frumoşi in curte) şi m-am pus pe treabă. Am introdus în blender 2 banane decojite, 10 căpşuni, 2 piersici, 1 măr şi un pahar de vişine (fără sâmburi), apoi am adăugat un iaurt cu 2% grăsime şi o jumătate de pahar de lapte. Cum nu aveam forme de îngheţată, am folosit o formă pentru chec din silicon pe care am pus-o la congelator. A iesit excelent!”, a povestit artista pe blogul ei.

Ellie White le-a mai împărtăşit până acum admiratorilor ei mai multe reţete delicioase, precum şi sfaturi privind îngrijirea bebeluşilor. Artista are doi copii: Mihai, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Alexis Maria, de o lună şi jumătate.