Ellie White, însărcinată la -14 grade! “Nu mi-am mai simţit degetele până a doua zi!”

De: Nicoleta Nicolae / 07.01.2015, 06:00
Ellie White, însărcinată la -14 grade! “Nu mi-am mai simţit degetele până a doua zi!”
Ellie White este atât de devotată fanilor şi carierei muzicale încât ignora de multe ori efortul intens şi condiţiile neprielnice atunci când merge să concerteze alături de bandul său. Astfel s-a întâmplat şi de Revelion şi în primele zile ale anului când solista a susţinut mai multe spectacole în ţară, unele dintre acestea în aer liber.

În seara de 31 decembrie, Ellie White, însărcinată în patru luni, a susţinut un concert la Ploieşti, unde a îndurat frigul necruţător. Au fost -14 grade pe care a trebuit să le suporte timp de o oră. Astfel se face că solista s-a ales cu degetele degerate la mâna stângă.

“Nu le-am mai simţit până a doua zi. A fost crunt!”, mărturiseşte cântăreaţa.

Ellie a mai avut apoi două concerte în noaptea de Revelion, din fericire, în locaţii închise: la un hotel de lux din Sinaia şi într-un club din Poiană Braşov, unde a cântat până dimineaţă, ignorând durerile, reluând apoi seria spectacolelor, în primele zile ale anului.

Solista se bucură în ultima perioadă de un număr mare de concerte mulţumită faptului că şi-a construit propriul bând de instrumentişti cu care evoluează live, cântând atât piese proprii, cât şi coveruri internaţionale.