Ellie White, la un pas să nască prematur

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2015, 09:00
Ellie White, la un pas să nască prematur
Ellie White se află în ultima luna de sarcină, urmând să aducă pe lume, peste doar două săptămâni, o fetiţă, cel de-al doilea copil pe care il are alaturi de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca.

Artista a fost insa recent la un pas de a naste prematur din pricina programului incarcat din ultima perioada si a efortului pe care l-a depus. Ellie a avut multe drumuri de facut, si-a schimbat buletinul, a mers la control medical, a iesit cu baietelul ei in parc si a ajuns in final la controlul medical de rutina.

Medicul a remarcat insa faptul ca solista nu se odihneste indeajuns in ultima perioada si a avertizat-o ca, daca nu isi simplifica programul zilnic si nu doarme suficient, risca sa nasca prematur.

“M-am trezit cu deja obisnuitele dureri de spate si m-am gandit ca programul scurt de astazi imi va permite sa ma odihnesc in sfarsit putin la pranz (sfatul medicului)… Insa doamna doctor mi-a dat o veste buna alaturi de cateva medicamente… Trebuie sa ma odihnesc si sa renunt la programul activ pe care il am pentru ca risc sa nasc prematur, le-a marturisit ea fanilor pe blogul ei personal”.