Ellie White, pe urmele “Contelui de Monte Cristo” în Malta

Apropo.ro / 03.09.2012, 11:41
Ellie White, pe urmele “Contelui de Monte Cristo” în Malta
Dupa ce în primăvară a făcut furori cu “Sete de Noi”, videoclip în care invitat special a fost actorul George Piştereanu, Ellie White atacă topurile acum cu o nouă piesă în limba română, “Ziua Mea”.

„Ziua Mea” se bucură de un videoclip filmat în luna iulie, in Malta, în aceleaşi locuri în care s-a turnat şi pelicula „Contele de Monte Cristo”, care i-a avut în rolurile principale pe Gerard Depardieu şi Ornella Muti.

Ellie WhiteCu toate că era obosită după un turneu din Spania, unde a susţinut mai multe concerte, Ellie White a rezistat cu stoicism programului infernal de muncă, ce a presupus 36 de ore de filmare, repartizate în trei zile diferite.

„Am filmat videoclipul piesei „Ziua Mea” în Malta, la invitaţia Ministerului Maltez de Turism. Prima zi de filmare am început-o cu o plimbare până la Fereastra Albastră, una din emblemele insulei Gozo. Locul este de vis. Am filmat printre stâncile săpate de valurile şi vântul Mediteranean, am înotat în apa limpede şi am ajuns în locul în care au fost filmate şi câteva scene din „Contele de Monte Cristo”, declară Ellie White.

Malta i-a oferit artistei si ocazia de a filma in ineditul parc de distractii Popeye Marinarul. Solista a ales pentru noul sau clip un manechin din Malta.