Ellie White, prima vacanţă peste hotare alături de băieţelul ei! (POZE)

De: Nicoleta Nicolae / 19.01.2015, 11:00
Ellie White, prima vacanţă peste hotare alături de băieţelul ei! (POZE)
Ellie White a petrecut, săptămâna trecută, prima vacanţă peste hotare alături de logodnicul ei, Doru Tinca, şi de fiul lor, Mihai. Au ales ca destinaţie o zonă caldă, însă nu departe de România pentru ca zborul să nu îl obosească pe micuţul ei, dar nici să îi afecteze sarcina.

Artista a petrecut o săptămână de neuitat în Malaga, sudul Spaniei, ocazie cu care s-a relaxat după perioada încărcată din preajma Revelionului.Ellie s-a cazat, alături de familia ei, la un hotel situat chiar pe plajă. Au avut astfel ocazia să admir răsăritul de soare zi de zi, de la balconul camerei de hotel.

“A fost foarte relaxant. Ne-am plimbat pe malul Marii Mediterane, am vizitat muzeul maritim din oraş, muzeul Picasso, catedrale superbe. La un moment dat, Mihăiţă ne-a scăpat din mâini în aglomeraţie şi a fugit într-o piaţă centrală. Ne-am panicat. L-am găsit lângă scuterul unui poliţist. Era fascinat şi vroia sa se urce pe el. Am avut nococul că domnul poliţist era foarte amabil şi a intrat în joc. L-a lăsat să îl urcăm pe şaua vehiculului. Mihai era tare fericit. Era fascinat şi de uniforma şi şapca politistului. La fel s-a întâmplat şi în Marbella. A pus ochii pe motocicleta unui poliţist şi nu ne-am putut înţelege până când nu s-a văzut călare pe ea. Ne-am întors din Malaga cu bateriile încărcate, optimişti şi pregătiţi de muncă. Mai am patru luni de sarcină, însă voi cânta în ultima lună, mai ales acum că am propriul band, un vis mai vechi de-al meu”, declară Ellie.White.

Artista este însărcinată şi va aduce pe lume cel de-al doile copil la sfârştiul lunii mai. Ellie White şi Doru Tinca mai au un băietel, Mihai, în vârstă de doi ani şi două luni.