Ellie White şi-a tatuat numele copilului pe antebraţ

Apropo.ro / 27.07.2013, 08:00
Ellie White şi-a tatuat numele copilului pe antebraţ
Ellie White lansează prima colaborare cu un artist internaţional. Este vorba de ”Feel”, o piesă pe care a înregistrat-o cu renumitul DJ portughez Kourosh Tazmini şi care reprezintă un preambul la un nou proiect muzical pe care artista îl va lansa în această iarnă.

Noua melodie interpretată de Ellie White este destinată pieţei internaţionale fiind deja inclusă în playlistul celor mai importante cluburi din peninsula Iberică şi din Olanda.

Pentru a sărbători noul proiect muzical, dar şi aniversarea a opt luni de viaţă a băieţelului ei,  Ellie White a decis să îşi facă un tatuaj cu totul special. Şi-a inscripţionat pe antebraţul stâng numele micuţului, Mihai Andrei.

”Până de curând nu eram un mare fan al tatuajelor, însă am făcut o excepţie de dragul băieţelului meu. Este viaţa şi sufletul meu şi îmi doresc să îl am lângă mine tot timpul, chiar şi prin intermediul acestui tatuaj”, declară artista.

Ellie White pregăteşte pentru această toamnă noi proiecte muzicale importante. ”Va urma o perioadă mai plină ca niciodată! Am muncit în ultimele luni foarte mult pentru asta! Abia aştept să vă spun despre ce este vorba!”, adaugă ea.