Ellie White suferă de o boală rară. „Nu sunt bătută!”

Apropo.ro / 03.04.2014, 10:31
Ellie White suferă de o boală rară.
De aproape doi ani, Ellie White face drumuri din patru în patru luni la o clinică din Elveţia, pentru a-şi trata problema de sănătate.

Afecţiunea de la nivelul globului ocular, dar şi din jurul ochiului nu îi provoacă alt disconfort decât de ordin estetic.

„Nu am nimic la ochi, nu sunt bătută, este doar o simplă boală, se numeşte Nevus Ota. Este o boală pe care am moştenit-o, nici măcar nu am moştenit-o, de fapt am căpătat-o din pântecul mamei, pe care o tratez momentan, la o clinică din Elveţia. Nu pot să lucrez decât în exteriorul ochiului, în interior nu lucrează nimeni, pentru că este foarte riscant şi încă nu s-au găsit tratamente care să lucreze acolo, în zona respectivă. Acolo este o aglomerare de vase de sânge şi laserul lucrează în profunzime şi îmi sparge efectiv vasele de sânge”, a declarat Ellie White pentru spynews.ro.

 „Ca orice boală are o perioadă de evoluţie. A pornit cu un punct mic, negru, pe albul ochiului, a crescut în timp, a ajuns la perioada de maturitate, unde s-a şi oprit şi arată exact aşa: negru în jurul ochiului cu o decolorare. Tratamentul constă în doi ani de zile, mai am câteva şedinţe. Nu îmi afectează ochiul decât estetic. Dacă mă întrebi la dioptrii, să ştii că dioptriile sunt pe ochiul celălalt, este un paradox, exact”, a explicat artista.