Ellie White umblă cu masca chirurgicală în casă pentru a nu-şi îmbolnăvi copilul

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2013, 13:56
Ellie White umblă cu masca chirurgicală în casă pentru a nu-şi îmbolnăvi copilul
Ellie White s-a ales cu o răceală serioasă în urma concertelor pe care le-a susţinut în ultimele zile ale anului trecut şi în noaptea de Revelion.

Pentru că până atunci nu a ieşit din casă, îngrijindu-şi bebeluşul, solista a răcit destul de grav odată cu primul contact cu aerul rece de la Braşov.
Astfel se face că primele zile ale anului 2013 au găsit-o cu febră, frisoane şi dureri în gât. La fel s-a întâmplat şi cu logodnicul ei, Doru Tinca, el plângându-se de aceleaşi simptome. Pentru a nu-l îmbolnăvi pe cel mic, cei doi părinţi au început să poarte în casa măşti chirurgicale.

Ellie White si iubitul sau

„Ne este teamă ca Mihăiţă să nu contacteze vreun virus. Medicii ne-au spus că în cazul lui o simplă răceală ar putea genera în pneumonie. L-am dus la un control preventiv şi, din fericire, este sănătos tun!”, a declarat Ellie White.
Artista a adus pe lume, pe 28 noiembrie, primul ei copil, un băieţel, pe care îl va boteza Mihai. La naştere, micuţul s-a dovedit a fi foarte gălăgios, fapt pentru care artista a şi glumit atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe: „Cred că va ajunge tenor când va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie în ochi.