Ellie White:„A doua sarcină este mult mai dificilă decât prima!”

De: Nicoleta Nicolae / 14.03.2015, 10:00
Ellie White:„A doua sarcină este mult mai dificilă decât prima!”
Ellie White mărturiseşte că cea de-a doua sarcină este, comparativ, mult mai dificilă decât perioada în care a fost pentru prima dată însărcinată.

Artista povesteşte pe blogul ei despre cum se confruntă cu greţuri şi stări de oboseală care îi dau peste cap tot programul zilnic.

„Prima sarcină a fost mai prietenoasă: greţuri atât cât să nu mă deranjeze foarte tare, pofte sănătoase, timp la dispoziţie pentru odihnă, concerte, repetiţii, studio, sport si altele…

Ma gandeam ca cea de-a doua sarcina avea sa fie floare la ureche. Insa primele trei luni si jumatate au fost ca un cosmar: ma trezeam dimineata, ma spalam pe dinti si, uneori nu apucam sa termin, ca imi venea rau…  Greturile erau constante, cu stari de moleseala si oboseala. Eram nevoita sa stau in pat, pentru ca nu ma puteam tine pe picioare.

Poftele erau putine, dar insotite de interminabilele greturi si stari de epuizare. Dupa trei luni si jumatate, s-a intamplat minunea si am scapat de greturi, dar nu de oboseala…  A trebuit sa suplimentez vitaminele necesare sarcinii doar ca sa ma simt putin mai in forma.

In cazuri extreme imi incepeam ziua si cu o cafea (recomandare de la medic). Fructele, pe care la consumam din plin la prima sarcina, imi sunt acum interzise, pentru ca bebelusa noastra nu prea accepta orice”, s-a confesat solista pe blogul sau, www.elliewhite.ro.

Mamicile care au trecut prin doua sarcini, si care sunt admiratoarele artistei, au comentat la acest post povestind prin ce experiente au trecut, la randul lor.