Elline lanseaza albumul “Stained Glass”

De: Nicoleta Nicolae / 20.10.2015, 11:00
Elline lanseaza albumul “Stained Glass”
Elline lanseaza oficial EP-ul intitulat “Stained Glass” pe ITunes, care include si cel mai recent single al artistei, “Smoke and Mirrors”.

Cele patru piese de pe “Stained Glass” descatuseaza simturile, datorita soundului eclectic si fresh, si dechid conversatia despre lucrurile care ne inconjoara in viata si care ne influenteaza sinele.

 

’Stained Glass’ este o metafora puternica despre diferenta dintre cum vedem viata si cum ni se dezvaluie ea noua, de fapt. Toate cele 4 piese se invart in jurul acestei teme si sunt scrise ca sa ne aduca aminte ca puterea, dragostea si curajul vin din interiorul nostru. Sper ca ascultatorii sa regaseasca in ‘Stained Glass’ puterea, joaca si onestitatea, la fel ca si mine”, a marturisit Elline.

 

O fuziune hipnotica intre soul si muzica electronica, “Smoke and Mirrors”, este o introducere puternica pentru artista stabilita in Los Angeles. Compusa de Elline si produsa de SUR si Felipe Mejia Saldarriaga, single-ul este catchy, pop cu o poveste cu o semnificatie profunda. Asa cum spune Elline, “single-ul vorbeste despre pierderea individualitatii sau despre cultura superficialitatii si cum putem deveni victima ei”.

 

Prin sunetul distinct al vocii sale, artista si compozitoarea Elline isi creeaza un stil muzical inconfundabil. Absolventa a Berklee College of Music in Boston, cea mai buna scoala de muzica din lume, artista compune teme muzicale originale, versatile, provocand limitele ascultatorilor si incurajandu-i sa gandeasca mai profund. Influentata de R&B, muzica pop si electronica, muzica lui Elline este inedita, puternica si optimista.