Elliot Page divorțează de Emma Portner, după ce a anunțat că este transgender

De: Loredana Toma / 27.01.2021, 11:46
Elliot Page divorțează de Emma Portner, după ce a anunțat că este transgender

Elliot Page, starul filmului “Juno” (2007) și al serialului „The Umbrella Academy” și soția sa, coregrafa Emma Portner, divorțează după trei ani de mariaj. Cei doi s-au separat, de fapt, în vara anului 2020, iar, în decembrie, Elliot Page a anunțat public că este transgender.

“Divorțăm pe cale amiabilă și rămânem prieteni apropiați”

Într-o declarație comună, cei doi au anunțat că și-au încheiat viața de cuplu în termeni amiabili și își păstrează un respect reciproc considerabil. “După multă analiză și atenție deosebită, am luat decizia dificilă de a divorța, după ce vara trecută ne-am separat. Ne respectăm reciproc foarte mult și vom rămâne prieteni apropiați”, au spus cei doi, potrivit BBC.

În 2014, pe atunci actrița Ellen Page a anunțat că este gay, iar, în 2018, s-a căsătorit cu Emma Portner.

Pentru rolul din filmul “Juno”, de Jason Reitman, Ellen Page a obținut o nominalizare la premiile Oscar. Page, în vârstă de 33 de ani, a mai jucat în filme precum “Inception”, de Christopher Nolan, “X-Men: The Last Stand”, de Brett Ratner, “Tallulah”, de Sian Heder, și „X-Men: Days Of Future Past”, de Bryan Singer, precum și în seria Netflix “The Umbrella Academy”.

Emma Portner este dansatoare și coregrafă profesionistă la Broadway Dance Center din New York. Printre clipurile la care a colaborat și în care a și apărut se numără cel al piesei “Life Is Worth Living” a lui Justin Bieber.

CITEȘTE ȘI: Juno, not another teen movie

Foto: Profimedia Images