Elton John are pian de un milion de dolari!

Apropo.ro / 03.10.2011, 17:45
Elton John are pian de un milion de dolari!
Elton John va canta live in debutul viitorului sau turneu, miercuri, la Caesars Palace in Las Vegas, pe noul sau pian pentru care a platit nu mai putin de un milion de dolari.

Pianul a fost comandat renumitei firme Yamaha, care a avut nevoie de patru ani pentru a satisface pretentiile artistului, care si-a depasit astfel limitele propriei extravagante prin pretul platit.

Ceea ce deosebeste noul pian de celelalte este componenta vizuala – poate difuza animatii, inregistrari video si culori care sunt in ton cu muzica – pentru care sunt folosite 68 de televizoare LED.

Si pentru ca Elton John are obiceiul de a-si numi pianele dupa numele cantaretelor preferate, porecla celui mai nou este „Blossom” (Boboc), dupa fosta cantareata de jazz, pianista si artista de cabaret Blossom Dearie.

In ceea ce priveste extravagantele sale, Elton John cheltuia la un moment dat in jur de 2 milioane de dolari pe luna. Are proprietati in Anglia, SUA, Italia si Franta. Are zeci de masini si a vandut 20 dintre ele la o licitatie, spunand ca n-a apucat niciodata sa le conduca. Este un pasionat colectionar de arta si se spune ca are una dintre cele mai mari colectii de fotografii din lume. Iubeste si florile, atat de mult incat la un moment dat cheltuia lunar 200.000 de dolari pe luna numai pe florile pe care le trimitea celor dragi. Odata chiar si-a umplut un avion cu flori doar pentru o calatorie.