Elton John așteaptă al doilea copil, de la o mamă-surogat

De: Gabriela Voicu / 26.07.2012, 16:00
Elton John așteaptă al doilea copil, de la o mamă-surogat
Cântărețul Elton John și iubitul său, David Furnish, vor deveni părinți a doua oară, așteptând un frățior pentru fiul lor Zachary, de la o mamă-surogat.

Celebrul cuplu Elton John – David Furnish mai vor un copil, pentru ca fiul lor Zachary să nu se simtă singur.

Cei doi parteneri homosexuali se gândesc și că băiatul lor ar putea fi batjocorit de colegi când va mai crește, așa încât speră ca fratele pe care îl va avea îl va ajuta să treacă prin momente dificile.

Elton și David au demarat deja procedurile și așteaptă încă un fiu de la o mamă-surogat, aceeași care l-a născut pe Zachary și care deja este gravidă cu fratele lui.

David Furnish (Foto: Hepta)

Femeia, a cărei sarcină este în primul trimestru, a fost selectată de la Centrul Parintilor-Surogat din Encino, California.

Elton John (65 de ani) și regizorul canadian David Furnish (50 de ani) sunt împreună de la începutul anilor ’90 și s-au căsătorit în decembrie 2005, chiar în ziua în care căsătoriile cu persoane de același sex au fost declarate legale în Marea Britanie.

În 2009, ei au încercat să adopte un orfan infectat cu SIDA din Ucraina, dar reglementările guvernamentale din această țară le-au zădărnicit planurile.