Elton John: Ca spectator, îți dorești ca vedetele de reality-show să fie asasinate

De: Marian Andrei / 29.11.2013, 15:00
Elton John: Ca spectator, îți dorești ca vedetele de reality-show să fie asasinate
Cântărețul britanic Elton John a declarat că vedetele de reality-show ar trebui asasinate, întrucât aceste producții TV atrag doar "oameni de coșmar", al căror unic scop este acela de a deveni celebri.

Artistul britanic, în vârstă de 66 de ani, care este de mulți ani un critic vehement al acestui tip de producții TV, a reiterat de curând acest lucru. 

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

„În programele de reality-show vezi doar acei oameni de coșmar care sunt interesați doar de posibilitatea de a deveni celebri, iar tu, ca spectator, îți dorești de fapt ca ei să fie asasinați„, a declarat Elton John pentru BBC World Radio.

Elton John, al cărui nou album de studio, The Diving Board, care conține piese ale căror versuri vorbesc despre vedetele din industria de divertisment ce ajung celebre la vârste fragede, este de părere că mulți tineri talentați sfârșesc prin a-și piede controlul întrucât „ar face orice” pentru celebritate.

Elton John consideră că actrița Lindsay Lohan – care a fost internată de multe ori în centre de dezintoxicare specializate în tratarea dependenței – este o victimă a succesului.