Elton John s-a căsătorit oficial cu iubitul său, David Furnish

Apropo.ro / 22.12.2014, 09:43
Elton John s-a căsătorit oficial cu iubitul său, David Furnish
Cântăreţul britanic Elton John s-a căsătorit, duminică, cu partenerul său de mulţi ani David Furnish, într-o ceremonie organizată la reşedinţa sa din Windsor, în apropiere de Londra, la nouă ani după ce aceştia au încheiat o uniune civilă.

Elton John şi David Furnish au doi copii, Zachary, în vârstă de patru ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani, ambii născuţi de mame surogat.

„Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia”, a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăşi desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, şi bleumarin pentru Elton John. O altă fotografie arată două perechi de pantofi de piele neagră în faţa unui şemineu aprins.

A treia imagine publicată duminică dimineaţa arată grădina luxoasei reşedinţe a cântăreţului, văzută de la o fereastră de la primul etaj. „Bună dimineaţa! Este o zi minunată să te căsătoreşti”, scrie sub fotografie.

Printre alte fotografii publicate pe contul său de pe platforma Instagram, sub eticheta #ShareTheLove („să împărtăşim dragostea” – n. r.), se poate vedea şi invitaţia trimisă rudelor şi prietenilor apropiaţi. Elton John a invitat circa 50 de persoane la nuntă, printre care s-au aflat, potrivit presei, Victoria şi David Beckham şi Elizabeth Hurley.

Elton John, în vârstă de 67 de ani, un activist pentru drepturile homosexualilor, a profitat, astfel, de noua prevedere legislativpă care a legalizat căsătoriile gay în Marea Britanie, intrată în vigoare în martie.

În Anglia şi Ţara Galilor, cuplurile care au încheiat deja o uniune civilă au fost nevoite să aştepte până pe 10 decembrie pentru a transforma relaţia într-un mariaj.

Alte detalii despre Elton John şi partenerul său, pe gandul.info